LUKA PETROVIĆ PODRŽAO LISTU ALEKSANDAR VUČIĆ - STARI GRAD SUTRA! Veliki broj građana u Opštinskom odboru SNS
Foto: Opštinski odbor SNS Stari grad

beogradski izbori

LUKA PETROVIĆ PODRŽAO LISTU ALEKSANDAR VUČIĆ - STARI GRAD SUTRA! Veliki broj građana u Opštinskom odboru SNS

Svojim potpisom punu podršku na predstojećim lokalnim izborima 2. juna dao je član Predsedništva i predsednik Opštinskog odbora SNS Stari grad, Luka Petrović

Objavljeno:

U prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na Starom gradu, počelo je prikupljanje potpisa podrške listi "Aleksandar Vučić - Stari grad sutra".

Svojim potpisom punu podršku na predstojećim lokalnim izborima 2. juna dao je član Predsedništva i predsednik Opštinskog odbora SNS Stari grad, Luka Petrović.

- Na izborima 2. juna, želimo ponovo da potvrdimo našu obavezu i predanost prema razvoju istorijskog dela Beograda - Starog grada. Izazovi sa kojima se suočava naša opština zahtevaju snažno vođstvo i posvećen tim spreman da odgovori na sve potrebe stanovnika, kao što smo to činili godinama unazad. Uveren sam da će građani Starog grada prepoznati i podržati listu "Aleksandar Vučić - Stari grad sutra", jer samo zajedno možemo osigurati stabilnost i napredak koji ova opština zaslužuje - izjavio je Petrović.

U Opštinskom odboru Stari grad navode da se okupio veliki broj građana koji želi da podrži listu i na taj način doprinese daljem naprtku ove opštine.

Izbori se održavaju na 17 opština u Beogradu i od velike važnosti je da funkcioneri na svim opštinama budu ljudi kojima građani veruju i kojima mogu da se obrate za sve svoje potrebe, to je zajednica i budućnost kakvoj težimo, stoji u saopštenju.

Pored aktivista i članova Srpske napredne stranke, u prostorijama Opštinskog odbora Stari grad okupili su se i predstavnici koalicionih partnera, Zavetnici, SPS, SRS.

- Danas su tu i naši koalicioni partneri i verujem da ćemo zahvaljujući našoj organizaciji i posvećenosti, večeras sakupiti značajan broj potpisa, a već sutra ćemo listu predati izbornoj komisiji Gradske opštine Stari grad - dodao je Petrović

Iz Opštinskog odbora SNS Stari grad, pozivaju sve građane da 2. juna izađu na izbore i zaokruže sigurnu opciju i najbolje za zajednicu.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.